ΑΡΗΣ

Άρης - Λιούμπιμετς 0-0

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ INTIME SPORTS

Ισόπαλος δίχως σκορ αναδείχθηκε ο Άρης απέναντι στην Λιούμπιμετς στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Μιλίνκοβιτς να δοκιμάζει πολλά σχήματα και παίκτες.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, έστω και φιλικό, ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του αφού έμεινε στο 0-0 με την Λιούμπιμετς από την Βουλγαρία.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, δοκίμασε πολλά χρήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο πρώτη ημίχρονο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, με τους κίτρινους να έχουν κάποια σουτ και την Λιούμπιμετς να απειλεί σε δυο στιγμές με αντίστοιχα σουτ που κατέληξαν στην αγκαλιά του Μπουζάνη.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, όμως Οικονομόπουός και Μανιάς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τριανταφυλλάκος, Ιμπέχ, Τσουμάνης Παπαδόπουλος, Διούδης, Σταυρόπουλος, Πουλίδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ