Απρόοπτο με Τσουμάνη στον Άρη

Απρόοπτο με Τσουμάνη στον Άρη

Συμπτώματα πνευμονίας παρουσίασε ο Νίκος Τσουμάνης και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή ενώ θα χάσει το ματς με τα Τρίκαλα.

Χωρίς τον Νίκο Τσουμάνη αναμένεται να παραταχθεί στο ματς με τα Τρίκαλα την Κυριακή ο Άρης. Ο 27χρονος αμυντικός τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνταν από μία ίωση και παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Μετά τις εξετάσεις που του έγιναν του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι παρών στα Τρίκαλα, στον αγώνα της Κυριακής.

Εκδικάστηκε η προσφυγή κατά του Μπουγκέρα

Από εκεί και πέρα την Πέμπτη εκδικάστηκε ενώπιον της Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ η προσφυγή του Άρη κατά του Ματζίντ Μπουγκέρα με τους "κίτρινους" να ζητούν τη λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητα του ίδιου.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, σημείωσε μεταξύ άλλων στην διάρκεια της εκδίκασης: «Παρότι η ομάδα ήταν συνεπής απέναντί του, εκείνος χωρίς ειδοποίηση και χωρίς κανένα λόγο έφυγε από την ομάδα».

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής ανέφερε ενώπιον της επιτροπής: «Εξαφανίστηκε από την Ελλάδα κύριε πρόεδρε. Συνομολογούμε το περιεχόμενο της προσφυγής του Άρη και τα αιτήματα λύσης υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24