ΑΡΗΣ

Αποχώρησε ο Λιόλιος από την προπόνηση του Άρη

Αποχώρησε ο Λιόλιος από την προπόνηση του Άρη
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης επέστρεψε στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αρναία με τον Απόλλωνα, την ώρα που ο Λιόλιος αποχωρούσε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Στην προετοιμασία του Άρη επέστρεψε ο Αλέξανδρος Καλογέρης για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αρναία με τον Απόλλωνα, την ώρα που ο Λιόλιος αποχωρούσε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Η σημερινή (26/3) προπόνηση του Άρη έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με απόντες τους διεθνείς Δημήτρη Γκίνο και Δημήτρη Σουνά.

Συγκεκριμένα ο Καλογέρης, όπως αναμένονταν, συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι με τη σειρά του εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κι όσο για τον Νίκο Λιόλιο για προληπτικούς λόγους αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε τράβηγμα στον προσαγωγό.

Να σημειωθεί ότι μετά τον Δημήτρη Γκίνο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Αλβανίας και είναι να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο 20χρονος διεθνής μέσος κλήθηκε στην εθνική ομάδα Ελπίδων U-21 για τον φιλικό αγώνα της Δευτέρας με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας στο γήπεδο του Περιστερίου. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.

Στα πλαίσια της συνέχειας της προετοιμασίας του Άρη θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ