ΑΡΗΣ

Αποστολή στο CAS για Αμορόζο

Αποστολή στο CAS για Αμορόζο
INTIME SPORTS

Μία ακόμη λύση καλείται να δώσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης τη φορά αυτή στο CAS μετά την προσφυγή που κέρδισε στην FIFA ο Μάρσιο Αμορόζο.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης έχει δώσει ραντεβού στο CAS με αφορμή την προσφυγή που είχε κερδίσει στην FIFA ο Μάρσιο Αμορόζο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίστηκε στον Άρη στο δεύτερο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 (9 αγώνες, 2 γκολ) έχει κερδίσει την προσφυγή του στην FIFA όπου του επιδικάστηκε ένα ποσό της τάξης των 580.000 ευρώ (230.000 τα δεδουλευμένα και τα 350.000 ευρώ ρήτρα).

Για το λόγο αυτό και η ΠΑΕ Άρης στράφηκε στο CAS ευελπιστώντας σε εύρεση λύσης δίνοντας νέο ραντεβού για αύριο στην Λωζάνη της Ελβετίας με μάρτυρες που θα ενισχύσουν τις θέσεις της στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Να γλιτώσουν έστω το ποσό της ρήτρας των 350.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι ο Νούνο Κοέλιο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους για την Μπενφίκα της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα και με σημερινά δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου, αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του στον Άρη.Κάτι που αναφέρει και η πορτογαλική εφημερίδα «Record» ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη επιθυμούν την παραμονή του και αν αυτό είναι δυνατόν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά την ενίσχυση των άκρων με δεδομένη την αποχώρηση του Κώστα Καζναφέρη αλλά και το ότι είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Γιαννιώτας να πάρει μεταγραφή στην γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει προταθεί και εξετάζεται ο Τρύφων Κρουσταλέλης.Πρόκειται για τον 23χρονο με καταγωγή από τα Γιαννιτσά που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Β' ομάδα της ΑΕΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αγροτικό Αστέρα και Διαγόρα Ρόδου.

Ακόμη για την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα στα υπόψη είναι ο 21χρονος διεθνής με τις Ελπίδες ομογενής τερματοφύλακας Γιάννης Γκέλιος που χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Γκέλιος προέρχεται από την γερμανική Άουγκσμπουργκ και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Τέλος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου προβάδισμα έχει το Πράβετς της Βουλγαρίας ενώ ως εναλλακτική λύση προβάλει από τις εν Ελλάδι επιλογές το Καρπενήσι.

Συνάντηση με Νταμαρλή

Συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε σήμερα στα γραφεία της ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής.Στην διάρκεια αυτής εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και το ότι πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα αφήνοντας και τις δύο πλευρές ευχαριστημένες χωρίς να έγινε γνωστό να τέθηκε από τον μάνατζερ του οτιδήποτε περί ενδιαφέροντος από ομάδες της Ελβετίας.Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Νταμαρλή με την ΠΑΕ Άρης ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια.

Σήμερα εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρούμπεν Πουλίδο, με τον Ισπανό που αν και έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο να ζήτησε αύξηση των απολαβών του. Μεταξύ άλλων εκτός του ότι του εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του έγινε συζήτηση για ένα ποσό της τάξης περίπου των 30.000 ευρώ που του οφείλεται και αναμένεται να διευθετηθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ