ΑΡΗΣ

Απόλυτη στήριξη Καρυπίδη σε Αναστόπουλο στον Άρη

FOOTBALL LEAGUE / ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
Καρυπίδης MOTIONTEAM

Η απώλεια της νίκης για τον Άρη στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα (1-1) έφερε το τετ α τετ στήριξης του Θόδωρου Καρυπίδη στον Νίκο Αναστόπουλο. Στήριξη και από τους ποδοσφαιριστές στον "Αλενατόρε".

Η συγκομιδή μόλις δυο βαθμών για τον Άρη στα τρία κρίσιμα τελευταία παιχνίδια για τον Άρη - με Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας - είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στη Super League. Για αυτό και υπήρξε τετ α τετ του Θόδωρου Καρυπίδη με το Νίκο Αναστόπουλο.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε διεξοδικά το τι έφταιξε και ο Άρης δεν είχε την αποτελεσματικότητα που όλοι περίμεναν. Ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου προηγήθηκε με 2-0 και 1-0 αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού στο τέλος δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ επισήμανε τα λάθη τα οποία έγιναν από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού και ζήτησε τη γνώμη του. Ο "Αλενατόρε" τόνισε ότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ήταν "προϊόντα γκίνιας" και ήταν κατηγορηματικός στο εξής. " Δεν πρέπει να ανησυχείς. Θα ανέβουμε στη Super League".

Από την πλευρά του, ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε στον Αναστόπουλο ότι τον στηρίζει βάζοντας τέλος στην οποιαδήποτε φημολογία. Ακόμη του υπογράμμισε σχετικά με το οικονομικό πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ζητώντας την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας από το επόμενο κιολας παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο όπου το κλίμα στον Άρη είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο κυνήγι της ανόδου. Παρόλα άπαντες οφείλουν να ανασυνταχθούν, πριν να είναι πολύ αργά και χαθεί και άλλο έδαφος.

Σε ένα χρονικό σημείο δε όπου ο τεχνικος του Άρη βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς του χρεώνεται η κάκιστη διαχείριση του συνόλου του στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Παρόλα αυτά έχει πάντα τη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη αλλά και από τους ποδοσφαιριστές του.

Άλλωστε, αυτό μεταφέρθηκε και από τους ποδοσφαιριστές του Άρη προς τον Θοδωρή Καρυπίδη. Στο να μην απομακρυνθεί ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς δεν επωμίζεται μόνος του όλη την ευθύνη λέγοντας του: "Όλοι μαζί θα το γυρίσουμε". Πλέον απομένει να κάνουνε την αρχή επιστρέφοντας στα τρίποντα της νίκης στο προσεχές παιχνίδι με τη Σπάρτη εντός έδρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ