ΑΡΗΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τον φάκελο

Αντίστροφη μέτρηση για τον φάκελο
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συμπλήρωση του φακέλου περί της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης μετά και τις επαφές που υπήρξαν την Παρασκευή εντός και εκτός συνόρων.

Το Σάββατο είναι η καταληκτική ημερομηνία για την συμπλήρωση του φακέλου της ΠΑΕ Άρης στο θέμα της αδειοδότησης και για αυτό στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε σειρά επαφών στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κάτι ανάλογο ωστόσο ίσχυε και εκτός συνόρων από την παρουσία του Αγαπητού Αμπελά που βρέθηκε στην Ισπανία για να πάρει τις υπογραφές από τους συνεργάτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, του Οριόλ και άλλων πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά τις προφορικές συμφωνίες που υπήρχαν.

Το θέμα ωστόσο που τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα παρέμενε ανοιχτό είχε να κάνει με τον Κάρλος Τόχα και την συμφωνία μαζί του για να αποσύρει την προσφυγή του.

Κάτι που δεν προέκυπτε απλώς από το περιβάλλον του Κολομβιανού μέσου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τον ίδιο που δεν ήθελε όμως να πει κάτι περισσότερο.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης ωστόσο εκφράζουν την σιγουριά τους πως μέχρι αύριο θα ξεπεραστεί και το δικό του εμπόδιο και ο φάκελός τους θα είναι πλήρης και φέτος.

Σε μία εξέλιξη ώστε ως την Τρίτη να έχουν στα χέρια τους όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να καταθέσουν πλήρη τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Μανουέλ Μασάδο εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως αύριο που θα ανακοινώσει την αποστολή του δεν θα συμπεριλάβει σε αυτήν τους Νόε Ακόστα (τράβηγμα στον δικέφαλο) και Καρίμ Σολτάνι.

Αμφότεροι απχοώρησαν από την σημερινή προπόνηση, αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο που σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ από σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Στέλιο Τσουκάνη να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον τένοντα.

Ενοχλήσεις που του στέρησαν την παρουσία του στο χθεσινό φιλικό με την Κ-20 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά ο 22χρονος αριστεροπόδαρος αφού ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα σήμερα προπονήθηκε κανονικά χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ