ΑΡΗΣ

Ανοιχτό το μέλλον του Παπαστεριανού

Ανοιχτό το μέλλον του Παπαστεριανού
Παπαστεριανός INTIME SPORTS

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν ο Μανόλης Παπαστεριανός θα αποτελέσει παρελθόν ή όχι από το ρόστερ του Άρη.

Το ερώτημα αν ο Μανόλης Παπαστεριανός θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Άρη θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Αυτό φάνηκε στην διάρκεια της συνάντησης που είχε ο 24χρονος μέσος με την διοίκηση της ΠΑΕ και τον πρόεδρό της Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Μία συνάντηση που ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει βάλει τις τελευταίες μέρες στο "ψυγείο" τον Παπαστεριανό. Μία απόφαση του 39χρονου Πολωνού τεχνικού του Άρη που είχε να κάνει για δύο λόγους.


Ο ένας για τον λόγο ότι φέρεται να διαπίστωσε, όπως έκρινε, έλλειψη ενδιαφέροντός του στις προπονήσεις, αλλά και άσχημη αντίδραση όταν έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα προ δεκαημέρου με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Είναι χαρακτηριστικό ότι από εκείνο το σημείο ο Παπαστεριανός μετά από απόφαση του Πρόμπιερζ δεν προπονείται ούτε καν με το δεύτερο γκρουπ αλλά μόνος του όπως και ο Σάκης Πρίττας από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του.

"Αντέδρασα άσχημα..."


" Αντέδρασα άσχημα, ήταν λάθος μου, αλλά θέλω να παίξω στην ομάδα και από αυτή τη διάθεση ξεκίνησε η αντίδρασή μου", παραδέχθηκε ενώπιον του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, ο Παπαστεριανός που αναφέρθηκε και επί προσωπικού για το μέλλον του στον Άρη.


" Θέλω να συνεχίσω στον Άρη, ήταν η ομάδα που πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω, γι αυτό και την επέλεξα το καλοκαίρι", ξεκαθαρίζοντας πως σε περίπτωση που ο Πρόμπιερζ επιμείνει να μην τον υπολογίζει τότε το καλύτερο για όλους θα ήταν το συναινετικό διαζύγιο.


Κάτι που φάνηκε και από την σχετική τοποθέτηση του Παπαστεριανού που ήταν: " Δεν σκοπεύω να δημιουργήσω πρόβλημα, δεν έχω σκοπό να μείνω και να προπονούμαι μόνος μου, δεν σκοπεύω να κάτσω στο συμβόλαιό μου".


Πλέον όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουνε στην προσεχή συζήτηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Πρόμπιερζ, που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και την Πέμπτη, όπου είναι βέβαιο ότι θα τεθεί και το θέμα του Νέρι Καστίγιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ