ΑΡΗΣ

Ανοιχτή η παραμονή του Αγκάνθο

Ανοιχτή η παραμονή του Αγκάνθο

Η παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει η παρουσία του Νταβίντ Αγκάνθο στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δεν αποκλείεται να επιδιώξει και απευθείας συνάντηση με τον Ισπανό επιθετικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγκάνθο είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο προσύμφωνο για 1+1 χρόνο με αποδοχές που φτάνουν τις 200.000 ευρώ. Ποσό όμως που μοιάζει απαγορευτικό για την ΠΑΕ Άρης βάση του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που σημαίνει ότι η παραμονή του Ισπανού επιθετικού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο παραμένει ανοιχτή εκτός και αν υπάρξει κάποια νέα συμφωνία στην πορεία.

Παράλληλα και με δεδομένο ότι την επόμενη εβδομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος, που χθες έδωσε την έκθεσή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ στην συνάντηση που είχανε, θα ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό και το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ