ΑΡΗΣ

Υπέρ της παραμονής Παπαδόπουλου ο κόσμος

Υπέρ της παραμονής Παπαδόπουλου ο κόσμος
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δείχνει να προτιμάει για προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά ο κόσμος της ομάδας δείχνει να τάσσεται υπέρ της παραμονής του Σούλη Παπαδόπουλου.

Από εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Άρη με αυτόν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να είναι ένας μεταξύ των Γιάννη Χατζηνικολάου ή του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δείχνει να προτιμάει τον μέχρι την Τρίτη τεχνικό του Ηρακλή ενώ ο κόσμος του Άρη δείχνει να ψηφίζει την παραμονή του νυν τεχνικού.

Από την αρχή της εβδομάδας όταν και ανέλαβε δράση η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης υπήρξε μία τηλεφωνική επαφή του Ηλιάδη με τον Παπαδόπουλο με τους δύο να απομένει να φανεί αν θα τα πούνε και από κοντά.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και σήμερα στην Αθήνα λόγω της εκεί παρουσίας του προέδρου της ΠΑΕ.Η τάση ενός μεγάλου κομματιού του κόσμου του Άρη από την ημέρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν υπέρ της παραμονής του 45χρονου τεχνικού αξιολογώντας τον τρόπο δουλειάς του στον ενάμιση μήνα της παρουσίας.

Την παραμονή του εξάλλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη επιθυμεί και ο Παπαδόπουλος και δεν το κρύβει τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: " Εγώ είμαι προπονητής του Άρη". Όπως και να έχει όμως την τελική απόφαση θα κληθεί να την πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ