ΑΡΗΣ

Ανοιχτή η απόκτηση επιθετικού

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ MOTIONTEAM

Ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του φιλικού του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού επιθετικού.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο πως αν δεν αποκτηθεί κάποιος μέχρι το τέλος του τρίτου μέρους της προετοιμασίας, δηλαδή μέχρι τις 10 Αυγούστου που η αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει λόγος.


Κι όσο για τον Αουγκουστίν Στράνο σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό του Άρη θέλει τον χρόνο του αλλά δεν έκρυψε πως αν είναι να αποκτηθεί μπακ απ για τον Μίσελ προτιμάει αυτός να είναι Έλληνας.

" Ήταν ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα των προπονήσεων σε αυτό το τρίτο μέρος της προετοιμασίας. Είναι θετικό όμως ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουνε αρχίσει να βρίσκονται μεταξύ τους με τα γκολ μας να έρχονται από οργανωμένες επιθέσεις. Περιμένω όμως περισσότερη βελτίωση και κινούμενοι σε πιο γρήγορους ρυθμούς θα έρθουμε στα επίπεδα που θέλουμε".


Για το αν θα συνεχίσει να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του είπε: " Θα τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Το πόσο θα εξαρτηθεί από τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα".


Για τον υπό δοκιμή Αουγκουστίν Στράνο σχολίασε: " Θέλει τον χρόνο του και σίγουρα φεύγοντας από εδώ θα έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Προορίζεται για μπακ απ του Μίσελ που είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι και αν είναι για δεύτερη επιλογή προτιμώ να είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής αφού δεν είναι στην πρώτη γραμμή. Αν μπορεί να σταθεί ο Μισέλ και σε μία άλλη θέση όπως ως αμυντικός χαφ ή στόπερ τότε δεν θα υπάρχει λόγος να αποκτηθεί".


Για την απόκτηση επιθετικού τόνισε: " Θα πρέπει να τελειώνουμε. Αν κλείσει και αυτός ο κύκλος της προετοιμασίας δεν θα μας ενδιαφέρει κιόλας. Έχουμε και τον Σολτάνι και μεσοεπιθετικούς που μπορούνε να καλύψουνε την θέση χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ο Τσέζαρεκ προσπαθεί και δεν θα έχουμε προβλήματα. Φυσικά και θα θέλαμε να έχουμε έναν ακόμη κεντρικό επιθετικό αλλά και αν δεν έρθει δεν θα με πειράξει".


Κι όσο για τον Ονουάτσι είπε: " Χρειαζόμαστε έναν κεντρικό σέντερ φορ αν ο αντίπαλός μας θα παίζει με ενισχυμένη άμυνα χωρίς να είναι αναγκαστικά ενός στιλ όπως ο Ονουάτσι αν και βλέπει δίχτυα και έχουμε συνεργαστεί άψογα στον Ιωνικό. Και αν ανέβει ο Πορτίγια ο Καστίγιο θα είναι μία πολύ καλή λύση".


Από την πλευρά του ο Ρικάρντο Φατί δήλωσε: " Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας όπου όμως είχαμε μία καλή εμφάνιση. Σε ένα φιλικό όπου παίξαμε με διάφορα συστήματα και με αρκετές δοκιμές. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας που έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μου άρεσε πάρα πολύ πάντως ο ενθουσιασμός που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε περισσότερα γκολ δουλεύοντας όπως μας έχει ζητήσει ο προπονητής μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ