ΑΡΗΣ

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Ηλιάδης

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Ηλιάδης
Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν δέχθηκε στην 1,5 ώρα συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας.

Στην 1,5 ώρα συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους φιλάθλους του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν δέχθηκε.

Τοποθετήθηκε για το θέμα των διακανονισμών για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, στην προσπάθεια απόκτησης του Χαβιέρ Ουμπίντες αλλά και την σχέση που επιθυμεί να έχει μαζί τους.

H συνάντηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά το θέμα των διακανονισμών να τόνισε: "Προχωρήσαμε σε αρκετές προσυμφωνίες σύμφωνα με το πλάνο των δικηγόρων και την επόμενη βδομάδα θα έχουν και τις υπογραφές", για να υπογραμμίσει: "Η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι βασικός στόχος πρέπει να γίνει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μας… πετάξει έξω από τους υπολογισμούς".

Σε ότι αφορά τον έλεγχο στην ΠΑΕ δεν έκρυψε: " Παράλληλα με τον έλεγχο της ΝΕΧΙΑ κάνουμε τον δικό μας έλεγχο, εφόσον βρούμε παρατυπίες στα συμβόλαια των παικτών θα πάμε στον οικονομικό εισαγγελέα, είμαστε αποφασισμένοι".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο είπε: "Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μια ανταγωνιστική ομάδα, ανάλογα πάντα με τους περιορισμούς που έχουμε", κι όσο για το φλερτ που υπήρξε με τον Χαβιέρ Ουμπίντες τους επισήμανε: "Κάναμε πρόταση και παλέψαμε για την απόκτηση του Ουμπίντες, αλλά δεν τα καταφέραμε, για έτσι αποφάσισε ο παίκτης".

Για την άποψή του για τους οργανωμένους και την σχέση του μαζί τους: "Θέλουμε να έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Είστε το υγιέστερο κομμάτι του συλλόγου. Σας θέλουμε δίπλα μας, σαν δίχτυ προστασίας, όχι όμως αβανταδόρους και πάντα με στόχο το καλό της ομάδας", κι όσο τέλος για τις χορηγίες είπε: "Οι συμφωνίες υπάρχουν με τους χορηγούς, ότι έχουμε πει θα γίνει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ