ΑΡΗΣ

Αναβολή μιας μέρας ο Αλκαράθ

Αναβολή μιας μέρας ο Αλκαράθ

Με μία μέρα καθυστέρηση αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Λούκας Αλκαράθ, για τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ Άρης πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ένα προσωπικό θέμα του Λούκας Αλκαράθ είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρίσκεται το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη.

Κάτι όμως που αναμένεται να γίνει αύριο με τον 46χρονο Ισπανό τεχνικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Αλκαράθ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 17:00 όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει κανονικά το ταξίδι του από την Γρανάδα για την Μαδρίτη.

Εξαιτίας όμως μιας προσωπικής του υποχρέωσης αναγκάστηκε να μείνει παραπάνω στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης ξεκίνησαν την προσπάθειά τους εύρεσης άλλης πτήσης ώστε να φθάσει ακόμη και στις πρώτες πρωινές ώρες στην Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό για να μπορέσουν το πρωί του Σαββάτου να μπορέσουν να γίνουν οι εναπομείναντες τελικές συζητήσεις για την μεταξύ τους συμφωνία και ακολούθως να παρακολουθήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ