ΑΡΗΣ

Αναστόπουλος: "Ο κόσμος του Άρη να φεύγει χαρούμενος"

Αναστόπουλος: "Ο κόσμος του Άρη να φεύγει χαρούμενος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι ο Άρης δεν φοβήθηκε τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Κάθε λόγο να μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση του Άρη στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, είχε ο Νίκος Αναστόπουλος, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στη συνομιλία του με τον Στραματσόνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

Για την απόδοση του Άρη: "Βγάλαμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι πιο έτοιμος από εμάς και ήταν δύσκολο το έργο μας.Είχαμε ωστόσο διάθεση και διορθώσαμε τα λάθη μας.Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καθώς είχανε φρεσκάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι.Το παιχνίδι αυτό ήταν μέρα με τη νύχτα, με αυτό με τη Ξάνθη. Είχαμε φάσεις και μια άτυχη στιγμή από ένα στημένο από μια κακή συνεννόηση, με τον κόσμο να έφυγε ικανοποιημένος με μας να είμαστε στο 60% μας".

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας: "Πλέον θα δώσουμε δυο με τρία φιλικά με ομάδες του πρωταθλήματός μας.Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, ακόμη και αν αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.Θα δούμε αν θα αποκτήσουμε κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Πάμε όμως μέχρι εκεί που πάει η τσέπη μας, για να μην ψαχνόμαστε.Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δένουμε, γιατί ο Άρης έχει πίεση".

Αναστόπουλος: "Ο κόσμος του Άρη να φεύγει χαρούμενος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τη συνομιλία του με τον Στραματσόνι: "Δεν με πρόλαβε ο Στραματσόνι γιατί ήταν λίγο μικρός. Τα είπαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και θα πρωταγωνιστήσει.Είπαμε με τον Στραματσόνι να πάμε να φάμε στην Αθήνα και να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο".

Για τη διάρκεια που είχε ο Άρης: " Υπήρχαν διαστήματα πίεσης με καλή κυκλοφορία και είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση στα τέσσερα φιλικά με τις ομάδες Super League. Βάσει των ευκαιριών μας, δικαιούμασταν ένα ακόμη γκολ και θέλουμε τη νέα χρόνια ο κόσμος του Άρη να φεύγει χαρούμενος και όχι με σκυμμένο το κεφάλι, όπως τα δύο τελευταία χρόνια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ