ΑΡΗΣ

Αναμονή μετά την έφεση

Αναμονή μετά την έφεση
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε την Δευτέρα τον φάκελο της έφεσης για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα εκδικαστεί την Τετάρτη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή ημέρα στην ΠΑΕ Άρης αφού θα εκδικαστεί ο φάκελος της έφεσής της για την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για την απόφαση του ελέγχου του φακέλου δεν θα αργήσει αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ανακοινωθεί αν όχι την ίδια μέρα μεθαύριο Πέμπτη.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης κι ενώ παράλληλα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα που είναι προς διευθέτηση επικρατεί αναμονή και αισιοδοξία στο θέμα της αδειοδότησης.

Στην έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Άρης στάθηκε στα δύο σημεία που είχανε αποτελέσει την αιτία της αρχικής απόρριψης του φακέλου:

1. Πως οι περιπτώσεις των προσφυγών των Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο έχουν διευθετηθεί.

2. Υπήρξε παρουσίαση ενός βελτιωμένου πλάνου βιωσιμότητας με ανάπτυξη λεπτομερειών ως προς το σχέδιο δράσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ είναι να υπογράψει στο επόμενο 48ωρο το νομικό πλαίσιο της σχέσης της με την Κοινωνία Μελών Άρη και τον ΑΣ Άρης. Παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση 100.000 ευρώ που απαιτούνται για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, που πέτυχε ο Διγενής Λακκώματος, για το ποσό που οφείλεται από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Τέλος για την περίπτωση των προσφυγών των Φατί και Ντίκο και το ότι δεν ενεργοποιήθηκαν εκ νέου χθες καταλυτικό ρόλο η στάση του Αθανάσιο Αθανασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης δεσμεύτηκε μέσω τραπεζικών επιταγών με τις δύο προσφυγές και αυτή του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ να εκδικάζονται στις 11 Ιουνίου αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί οριστική λύση. Που ίσως δοθεί ακόμη και την προσεχή Παρασκευή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ