ΑΡΗΣ

Αναλαμβάνει ο Πρόμπιερζ για Καστίγιο

Αναλαμβάνει ο Πρόμπιερζ για Καστίγιο
INTIME SPORTS

Αντί για συνάντησης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Νέρι Καστίγιο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το θέμα όπως φαίνεται να περνάει στα χέρια του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Συνάντηση με τον Νέρι Καστίγιο πρόκειται να έχει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ όσον αφορά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη.

Εξέλιξη που προέκυψε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας όπου αντί για απολογία του διεθνή Μεξικανού επιθετικού υπήρξε μία τηλεφωνική συνομιλία.

Η συναινετική λύση μεταξύ των δύο πλευρών προς επιστροφή του Καστίγιο και πάλι στις υποχρεώσεις του Άρη μετά από ένα πενταήμερο απουσίας φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή λύση αντί της λύσης του διετούς του συμβολαίου.


Σε μία εξέλιξη όπου αποτελεί κοινό μυστικό πως θα χρειαστεί να υπάρξει και καταβολή αποζημίωσης στον 27χρονο διεθνή Μεξικανό επιθετικό με το συνολικό ποσό της μόνο μικρό να μην αναμένεται να είναι.


Όσο για τον Πρόμπιερζ που την Δευτέρα δεν επέτρεψε στον Καστίγιο να ξεντυθεί και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη στις εγκταστάσεις του Νέου Ρυσίου καλείται να δώσει και πάλι λύση.


Υπενθυμίζεται πως ο Καστίγιο το απόγευμα της Κυριακής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε προτιμήσει αντί να πάει στον πάγκο του Άρη όταν έγινε αλλαγή με τον Καρίμ Σολτάνι στο 55΄ να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Κάτι που όπως ήταν επόμενο δεν άρεσε ούτε στον Πρόμπιερζ, ούτε σε κανέναν στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, ούτε όμως και στους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που επίσης καλείται να κερδίσει εκ νέου με την αγωνιστική του συμπεριφορά ο 27χρονος διεθνής Μεξικανός.


Στην διάρκεια του σημερινού τηλεφωνήματος ο Καστίγιο εξήγησε αφού του ζητήθηκε το γιατί δεν είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι αλλά και ο ίδιος στον Άρη. Επίσης έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο του έγινε ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να περάσει έτσι και τέλος συζητήθηκε το πώς θα βρεθεί ο τρόπος μέσα από τις εδώ και πέρα εμφανίσεις του να αποτελέσει τον ηγέτη, έστω και κάπως καθυστερημένα, του φετινού Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ