ΑΡΗΣ

Αρχή από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής

Αρχή από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά το μεσημέρι της Παρασκευής η Λέσχη Φίλων Άρη.

Η Λέσχη Φίλων Άρη έδειξε το μεσημέρι της Παρασκευής για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο με την παρουσία της στην Ιερά Μητρόπολη Πολυάνης.

Εκπρόσωποι του Φορέα βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής στο Κιλκίς όπου και παρέδωσαν την πρώτη δόση των πραγμάτων που μάζευαν όλο το τελευταίο διάστημα, με σκοπό να μοιρασθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στην σημερινή επίσκεψη το παρόν πέρα από τους ανθρώπους της Λέσχης Φίλων Άρη με επικεφαλή τον πρόεδρό της, Γιάννη Γρανούζη, έδωσαν και δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Ντάρσι Νέτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Φίλων Άρη τις επόμενες μέρες πρόκειται να επισκεφτεί και άλλες ενορίες, όπου θα παραδώσει τα αγαθά, τα οποία έχει συγκεντρώσει.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, σε δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 για την σημερινή επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής ανέφερε: " Η Λέσχη φίλων Άρη είναι πιστή σε αυτά που εξαγγείλει. Σήμερα επισκεφτήκαμε τη Μητρόπολη Πολυανής που παράγει σημαντικό κοινωνικό έργο. Η κοινωνία των αρειανών στο Κιλκίς είναι μεγάλη. Όλοι ήρθαν και βοήθησαν, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο. Θέλουμε να ευχηθούμε στο Μητροπολίτη καλή δύναμη στο έργο του και όποτε χρειαστεί βοήθεια από την κοινωνία των αρειανών στο Κιλκίς, αυτή θα είναι κοντά του".

Κι όσο για τον Μητροπολίτη Εμμανουήλ ευχαρίστησε μέσω του ΑΡΗΣ FM 92,8 την Λέσχη Φίλων Άρη, υποστηρίζοντας:" Αυτή η ευαισθησία δείχνει ότι συμμετέχετε στην ανθρώπινη αγωνία, τις δυσκολίες και τον πόνο, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Αυτά τα πολύτιμα αγαθά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η μητρόπολη κάθε χρόνο προσπαθεί να βοηθήσει όσους μπορεί», και κατέληξε: «Εύχομαι στην οικογένεια του Άρη καλή χρονιά και μόνο επιτυχίες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ