ΑΡΗΣ

Ανακοινώνει τον Τάτο

Ανακοινώνει τον Τάτο
INTIME SPORTS

Την ανακοίνωση της απόκτησης του Ανδρέα Τάτου με την μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα η ΠΑΕ Άρης.

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης απομένει για την επισημοποίηση του εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Ανδρέα Τάτου.

Η ομάδα του Πειραιά έδωσε την συγκατάθεσή της στην επιθυμία του 23χρονου μεσοεπιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τάτος επέλεξε τον Άρη από τους ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννενα που τον είχανε προσεγγίσει, όπως προ ημερών και η ΑΕΚ, κάνοντας γνωστή την απόφασή του στους ιθύνοντες της ΠΑΕ.Πλέον δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ώστε άμεσα να τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ για να κάνει το ντεμπούτο του την Δευτέρα κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Εργοτέλης με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτηςαπάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη για την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη που είχε ακολουθήσει της συμφωνίας μαζί του.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης για την περίπτωση του Τζανακάκη είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ γνωστοποιεί ότι δέχτηκε πρόταση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μανόλη Τζανακάκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, έπειτα από συνεδρίαση της, αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν τελεί υπό παραχώρηση. Η απόφαση αυτή λήφθηκε, διότι στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και όχι η επ’ ουδενί αποδυνάμωση του Εργοτέλη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ