ΑΡΗΣ

2.000.000 δολάρια η Πουέμπλα για Καστίγιο

2.000.000 δολάρια η Πουέμπλα για Καστίγιο
INTIME SPORTS

Η τρέλα της Πουέμπλα για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο εκφράζεται με το ποσό των 2.000.000 δολαρίων ετησίως σύμφωνα με τον Τύπο του Μεξικού. Τι λένε από την διοίκηση του Άρη.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Μεξικού, η Πουέμπλα προσφέρει 2.000.000 δολάρια τον χρόνο στον Νέρι Καστίγιο χωρίς όμως μέχρι στιγμής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να έχει φθάσει κάποια πρόταση.

Ωστόσο μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η επίσκεψη του αδελφού και εκπροσώπου του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο, στην Θεσσαλονίκη αλλά και οι δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Πουέμπλα, Αλφόνσο Σάντσεζ Χιμένεθ, στην εφημερίδα "Goal".

Άπαντες λοιπόν που έχουνε σχέση δείχνουν να τηρούν σιγή ιχθύος σε επίσημο επίπεδο για τα χρήματα που προσφέρει η Πουέμπλα στον Καστίγιο – η πλευρά του διεθνή Μεξικανού αλλά και της ίδιας της ομάδας από το Μεξικό χωρίς να διαψεύδουν το οτιδήποτε - με εξαίρεση την ΠΑΕ Άρης που δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια της.

"Υπάρχει ενδιαφέρον από την Πουέμπλα"

Ο Άλεξ Καστίγιο σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport» παραδέχθηκε σχετικά ότι: "Το ενδιαφέρον της Πουέμπλα είναι υπαρκτό", για να διευκρινίσει: "Όμως έχουν γραφτεί υπερβολές στα δημοσιεύματα από το Μεξικό που έχω διαβάσει, με κυριότερη ότι έχουμε προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί της και μάλιστα αυτές έχουν ολοκληρωθεί κατά 75%. Είναι ψέματα. Γνωρίζουμε ότι θέλουν τον Νέρι, όμως μέχρις εκεί, τίποτα περισσότερο", και ξεκαθάρισε πως: "Όποια συζήτηση προκύψει θα είναι από την επόμενη βδομάδα".

Σε ερώτηση για το αν αληθεύει ότι οι διοικούντες της Πουέμπλα σκοπεύουν να τον "χρυσώσουν" για να τον αποκτήσουν σχολίασε: "Αν τα χρήματα είχαν μεγάλη σημασία για τον Νέρι, τότε δεν θα έρχονταν ποτέ στον Άρη. Θεωρώ ότι και το περασμένο καλοκαίρι απέδειξε στην πράξη ότι δεν τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα κερδίζει. Εκτίμησε ότι ο Άρης του άνοιξε την πόρτα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και έχει ένα συμβόλαιο το οποίο θέλει να τιμήσει".

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ουκρανικής Σαχτάρ Ντόνετσκ παρά το γεγονός ότι περασμένο καλοκαίρι ο Καστίγιο υπέγραψε διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι το προσεχές καλοκαίρι του 2012. Βαρόμετρο πάντως στο πως θα εξελιχθεί πιθανή μετακίνηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού θα έχει να κάνει και με τις δικές του διαθέσεις.

Ο Καστίγιο πάντως δεν ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Τρίπολη για το αυριανό παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αστράγαλο. Εκτός αποστολής από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ έμειναν επίσης οι Γιούριτσα Βράνιες, Ελντίν Γιακούποβιτς, Γιώργος Κατίδης και Νάτσο Γκαρσία που επίσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ την θεραπεία τους συνέχισαν οι Μιχάλης Σηφάκης και Κριστιάν Πορτίγια.

Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης της προετοιμασίας του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος και Ουμπίντες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ