ΑΙΓΑΛΕΩ

Αγρίτης: "Ήμασταν σαν φυλακισμένοι στο Αιγάλεω"

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Α' ΕΘΝΙΚΗ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) /ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ /ΑΓΡΙΤΗΣ - ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ - ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
Αιγάλεω ICON PHOTOPRESS

Ο Ανέστης Αγρίτης μίλησε για το πέρασμά του από το Αιγάλεω και υποστήριξε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έκοβε κάθε εξέλιξη στους ποδοσφαιριστές. "Μας είχαν σαν φυλακισμένους και δεν μπορούσαμε να φύγουμε" δήλωσε.

Ο 36χρονος Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τη δράση, θυμήθηκε το πέρασμά του από το Αιγάλεω μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ. Από το 2000 μέχρι το 2007 ο Αγρίτης έπαιζε στο "Σίτι" και ανέφερε: "Εγώ και όλα τα παιδιά που αγωνιστήκαμε στο Αιγάλεω πιστεύω ότι αδικηθήκαμε, γιατί δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δηλαδή ο κύριος Θωμάς Μητρόπουλος που ήταν τότε το αφεντικό μας, «έκοψε» το δρόμο για περισσότερη εξέλιξη, δηλαδή μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό έπαθα και εγώ.

Ξέρετε, καλώς ή κακώς όταν δεν γίνει το deal την κατάλληλη στιγμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή, μετά δεν ξανάρχεται αυτή η στιγμή. Εκείνο το καλοκαίρι, θυμάμαι ότι έληγε το συμβόλαιό μου και επειδή είχα αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατούσε, ήθελα να φύγω και να πάω τελικά στην Γερμανία, γιατί είχα την πρόταση από την Όφενμπαχ. Ήταν μια ωραία εμπειρία για εμένα που έπαιξα στην Γερμανία, αλλά θεωρώ την επιλογή μου λανθασμένη διότι βιάστηκα να φύγω.

Ημουν όμως τόσο πολύ αγανακτισμένος γιατί τόσα χρόνια μας είχαν σαν φυλακισμένους και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Αυτή είναι και η πραγματικότητα και το λέω τώρα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος την ώρα των γεγονότων, γιατί φαντάζεστε αν είσαι εν ενεργεία τι επιπτώσεις θα είχε. Έτσι όλοι κάνουν υπομονή και ευελπιστούν πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Από εκεί και πέρα για εμένα το Αιγάλεω σαν ομάδα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο γιατί εκεί αναδείχθηκα. Αγαπώ αυτήν την ομάδα, έχω δεθεί πολύ με τα άλλα παιδιά που παίζαμε τότε, απλά θα μπορούσαμε όλοι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, μια καλύτερη καριέρα»".

Για τα χρήματα που οφείλoνται σε παίκτες από πολλές ομάδες

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο μου οφείλει χρήματα, όπως και σε πολλά παιδιά βέβαια. Όλοι λοιπόν τρέχουν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα λεφτά που τους χρωστάνε οι ομάδες που έχουν παίξει. Έχω ένα τέτοιο θέμα με την Κέρκυρα, όπου υπάρχουν οφειλές, όπως και σε άλλα παιδιά. Όμως όλα αυτά τα λεφτά που πρέπει να πάρουμε δεν δόθηκαν ποτέ γιατί η Κέρκυρα έπεσε εκείνη την περίοδο στην Γ’ Εθνική. Ας είναι καλά βέβαια ο ΠΣΑΠ που στηρίζει όλα αυτά τα παιδιά και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μανώλη Αλαφραγκή, τον δικηγόρο μας, ο οποίος κάνει το καλύτερο για μας. Ελπίζω να πάρουμε αυτά τα λεφτά από τον κύριο Λιμπάντση που είναι ακόμα ο πρόεδρος της ομάδας".

Για το εφετινό πρωτάθλημα:

"Βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν γίνει πιο δυνατές ομάδες η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αλλά οι συνθήκες παραμένουν ίδιες εδώ και χρόνια. Δυστυχώς οι πρόεδροι κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί αν ήθελαν να κυλούν όλα σωστά και ο κόσμος να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο θα είχαν λύσει ήδη τα προβλήματα. Υπάρχει παρασκήνιο, ο καθένας κοιτάζει τα δικά του συμφέροντα. Δυστυχώς όποιος ασχολείται διοικητικά με το ποδόσφαιρο το κάνει πλέον μόνο από συμφέρον. Ο κόσμος αυτό το καταλαβαίνει και για αυτό δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα".

Για το Champions League:

"Νομίζω ότι εφέτος η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά να κατακτήσει το τρόπαιο. Είδαμε πως με την Μπαρτσελόνα σε δύο αγώνες δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, έτσι πιστεύω ότι μπορεί να σηκώσει την κούπα".

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ