ΑΕΛ

Βαριά ήττα της ΑΕΛ και... αποδεσμεύσεις

Βαριά ήττα της ΑΕΛ και... αποδεσμεύσεις
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Αιγινιακό σε φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (17/4), κάτι που εξόργισε τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος εισηγήθηκε αποδεσμεύσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Τεστ ενόψει των υποχρεώσεών τους σε play off και play out έδωσαν την Παρασκευή (17/4) ΑΕΛ και Αιγινιακός. Οι ''βυσσινί'' έχασαν με 4-1 από την ομάδα της βόρειας Πιερίας, έπειτα από ένα τραγικό τελευταίο 20λεπτο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να παθαίνει καθίζηση στα τελευταία λεπτά, κυρίως εξαιτίας των παικτών που πέρασαν στο ματς ως αλλαγή. Για μερικούς από αυτούς ο έμπειρος τεχνικός έχει σοβαρά παράπονα και μάλιστα εισηγήθηκε στη διοίκηση να τους αποδεσμεύσει.

Δύο γκολ για τον Αιγινιακό έβαλε ο Μπονίγια και από ένα οι Ρίκκα και Γουέλκαμ. Για την ΑΕΛ είχε ανοίξει το σκορ ο Μπόγιοβιτς. Ο Άγγελος Διγκόζης για το συγκρότημα από τη βόρεια Πιερία χρησιμοποίησε τους εξής: Τόλιος, Κ. Αχαλινόπουλος, Μπερτέν, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μπονίγια, Πολύζος, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Καζάκης, Αντρέ. Χρόνο πήραν και οι Πέντα και Αραμπατζής.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ, Ν’ Γκεσάν, Μπόγιοβιτς, Γιάντσης. Έπαιξαν και οι: Μπαλασάκης, Σερζίνιο, Πινδώνης, Κρίστοβιτς, Κουρτεσιώτης, Φλεριβάλ, Μουλόπουλος, Παμλίδης.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ