ΑΕΛ

Τσιώλης: "Η ΑΕΛ δεν θα κινδυνεύσει"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κέρκυρα, ωστόσο πεπεισμένος ότι οι "βυσσινί" δεν θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με τον Θωμά Ναζλίδη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μπράνισλαβ Νίκιτς με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, στην αναμέτρηση της Λάρισας για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, υποστήριξε ότι η εσωστρέφεια δημιουργεί πίεση στους παίκτες της, ωστόσο εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα της Λάρισας δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό την τρέχουσα σεζόν.

"Ένα κακό αποτέλεσμα για μας, θεωρώ ότι ανασταλτικά πήγαμε καλά καθώς πέρα από μια φάση στο πρώτο ημίχρονο δεν θυμάμαι άλλη επικίνδυνη κατάσταση του αντιπάλου, αλλά δεχτήκαμε το γκολ και μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα. Το θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι καθώς η ομάδα ήταν σε μια συνεχή πίεση, υπάρχει και η εσωστρέφεια και το θέλαμε όλοι για να ηρεμήσουμε.

Αυτό δεν έγινε, όμως επειδή η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παρότι εξακολουθεί να υπάρχει η πίεση μετά το σημερινό αποτέλεσμα, εμείς περιμένουμε να αποδώσει καρπούς η όλη προσπάθεια μας και πίστη μου είναι ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει. Όσον αφορά την φάση του 1-1 όλη η ομάδα ήταν στην περιοχή, εμείς έπρεπε να φερθούμε πιο επαγγελματικά και να μάθουμε να παίρνουμε τέτοιες νίκες.

Έπρεπε να ηρεμήσουμε να κόψουμε την φάση, αλλά ήταν η κακιά στιγμή εκεί, ένα πικρό αποτέλεσμα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια", υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη μικρή προσέλευση στο γήπεδο κι απάντησε:

"Υπάρχει εσωστρέφεια, το είχα πει τις προάλλες και θα το ξαναπώ, πάνω από όλα η ΑΕΛ για τον δύσκολο αγώνα της παραμονής, να δούμε τι μας ενώνει, που είναι η ΑΕΛ και όχι ότι μας χωρίζει και να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα με αυτή την κατάσταση. Να φτάσουμε στον στόχο και μετά να δούμε όλα τα άλλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ούτε τώρα η ΑΕΛ, 1-1 με την Κέρκυρα
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ