ΑΕΛ

Τον Αζέρο μέσο Γκουζουλάντε έφερε η ΑΕΛ

Τον Αζέρο μέσο Γκουζουλάντε έφερε η ΑΕΛ
Γκουζουλάντε

Ο 22χρονος μέσος από το Αζερμπαϊτζάν, Αμίτ Γκουζουλάντε, βρίσκεται από την Τετάρτη (4/1) στη Λάρισα, με σκοπό να υπογράψει στην ΑΕΛ. Διαβάστε για το επικείμενο απόκτημα των "βυσσινί". (VIDEO)

Στη Λάρισα βρίσκεται για λογαριασμό της ΑΕΛ ο Αμίτ Γκουζουλάντε. Είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1992 στο Μπακού, έχει ύψος 1.76 και είναι μέσος. Ο Αζέρος ποδοσφαιριστής έχει περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και από βδομάδα που θα περάσει από ιατρικά τεστ, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Προέρχεται από την Sumgayit, ομάδα της χώρας του, ενώ έχει παίξει και σε Νέφτσι Μπακού, Ερτζίγιεσπορ Καϊσερί, Ράβαν Μπακού, Γκαμπάλα, αλλά και από την Ατλέτικο της Πορτογαλίας. Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και τρεις φορές με αυτή των ανδρών.

Στη Λάρισα τον βλέπουν ως επένδυση για το μέλλον, εκτιμώντας ότι έχουν στα χέρια τους έναν παίκτη που μπορεί στο μέλλον να πουληθεί σε άλλη ομάδα. Αξιοσημείωτο ότι στην Γκαμπάλα ο Γκουζουλάντε είχε συμπαίκτη τον Ντοντό, ο οποίος και αυτός αγωνίζεται στην ΑΕΛ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ