ΑΕΛ

Τα δεδομένα με Τσιώλη

Τα δεδομένα με Τσιώλη
INTIME SPORTS

Δημοσιεύματα θέλουν τον Σάκη Τσιώλη να μιλάει με τον Κώστα Πηλαδάκη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Διαψεύδουν από την ΠΑΕ. Ποια είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η ισοπαλία της ΑΕΛ από τον Άρη στο AEL FC ARENA μπορεί να μην ήταν καταδικαστική για τους βυσσινί, όμως κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή.

Πλέον η ΑΕΛ χρειάζεται τουλάχιστον τρεις νίκες στα επόμενα έξι παιχνίδια και οπωσδήποτε να κερδίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για να έχει βάσιμες ελπίδες.

Η προπονητολογία όμως δεν κάνει πάντα καλό ειδικά όταν μία ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη περίοδο όσον αφορά τα αγωνιστικά της. Τη Δευτέρα ωστόσο έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τον Κώστα Πηλαδάκη να έχει επαφές με τον Σάκη Τσιώλη.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι ΑΕΛ διαψεύδουν τις φήμες, αφού η ομάδα έχει προπονητή (Κωστένογλου) ο οποίος μάλιστα προσπαθεί να σχεδιάσει με ηρεμία τους επόμενους αγώνες των βυσσινί.

Τα δεδομένα

Είναι βέβαιο πως στην Λάρισα υπάρχει λαϊκή απαίτηση από τον κόσμο να αναλάβει ο Τσιώλης την ομάδα. Υπάρχει και η δεδομένη αγάπη του Καρδιτσιώτη τεχνικού προς την ΑΕΛ λόγω της μεγάλης καριέρας που έκανε εκεί ως προπονητής.

Εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως επίσημα επαφές θα ξεκινήσουν μόνον όταν τελειώσει και μαθηματικά η παραμονή ή όχι της ομάδας στην SuperLeague.

Μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά, θα διαβάσουμε ακόμα περισσότερα όμως καλό είναι να περιμένουμε.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ