ΑΕΛ

Συναντήση με Πλεξίδα

Συναντήση με Πλεξίδα

Η ΑΕΛ επιβεβαίωσε πως ο Ευάγγελος Πλεξίδας ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα δρώμενα της ποδοσφαιρικής ομάδας και πως είχε συνάντηση με τα μέλη της προσωρινής διοίκησης των "βυσσινί".

Αρκετά ρευστή είναι η κατάσταση στην ΑΕΛ μετά την απόφασής της να μη δηλώσει συμμετοχή για τη Football League της νέας σεζόν.

Οι "βυσσινί" με τις υφιστάμενες συνθήκες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Ήδη υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Ευάγγελου Πλεξίδα και μελών της προσωρινής διοίκησης της ΑΕΛ, κάτι που επιβεβαιώθηκε από ανακοίνωση της τελευταίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΑΕΛ 1964 (απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι κ.κ. Παπουλιάκος, Φασούλας, Λιντέρης, Γκιάστας) είχαν χθες Παρασκευή 26.07.2013 συνάντηση με τον επιχειρηματία κ. Ευγάγγελο Πλεξίδα κατόπιν πρόσκλησής του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλεξίδας εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του να εμπλακεί στη χρηματοδότηση και τη διοίκηση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και εξέθεσε τις σκέψεις και τον σχεδιασμό του αναφορικά με το εγχείρημα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το διοικητικό μοντέλο, τις οικονομικές ανάγκες, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει η ΑΕΛ της επόμενης ημέρας. Από τα μέλη της διοίκησης τονίστηκε ότι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν από την διοίκηση που θα προκύψει στις αρχαιρεσίες της 1ης Αυγούστου 2013.

Ο κ. Πλεξίδας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα καλύπτει τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ώστε όλοι να είναι συνυποψήφιοι και όχι ανθυποψήφιοι.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ