ΑΕΛ

Σβήνει το όνειρο της παραμονής

Σβήνει το όνειρο της παραμονής
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Η ήττα την Κυριακή από τον Βόλο στο AEL FC ARENA ήταν μαχαιριά στην προσπάθεια της ομάδας να μείνει στην κατηγορία. Μεγάλες οι ευθύνες του Κωστένογλου που τα έκανε... θάλασσα.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Το πουλάκι της παραμονής πέταξε ουσιαστικά στον πρώτο γύρο, όταν και η ΑΕΛ έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία.

Με το ξεκίνημα του 2011 όμως οι βυσσινί βελτίωσαν την εικόνα τους με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, ο οποίος βέβαια έκανε δυο σημαντικά λάθη που δυστυχώς στοίχισαν στην ομάδα.

Υπό άλλες προϋποθέσεις το να διαβάσεις λάθος ένα παιχνίδι δεν λέει και κάτι, αφού όλοι οι προπονητές μπορεί να την "πατήσουν". Στην ΑΕΛ ωστόσο, με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν υπάρχουν περιθώρια...

Το πρώτο μεγάλο λάθος του Κωστένογλου ήταν στον αγώνα με την Κέρκυρα εκτός έδρας, όταν και ξεκίνησε την ΑΕΛ με επτά αμυντικούς. Οι βυσσινί έχασαν χρόνο και ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαν να το πάρουν.

Το δεύτερο και μεγαλύτερο έγινε την Κυριακή εναντίον του Βόλου. Ο Ρομέου δεν τράβαγε και ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας, όμως παρέμεινε μέσα και τα 95 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ η... αρκούδα του αγώνα έγινε με την αλλαγή του Αμπουμπακάρι.

Ο Αφρικανός άργησε 12 λεπτά να γίνει αλλαγή, με αποτέλεσμα σε μία φάση που θα μπορούσε να διώξει με ευκολία να μην μπορέσει. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι με τον Βόλο να κάνει δυο τα τέρματα του.

Μόνο με θαύμα...

Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει απίστευτα. Το πρόγραμμα είναι φωτιά και αν η ΑΕΛ θέλει να μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια. Θα τα καταφέρει; Μόνο αν πάρει τα δυο επόμενα ματς...

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ

23η: Ξάνθη έξω, 24η: Άρης μέσα, 25η: Παναθηναϊκός μέσα, 26η: Πανιώνιος έξω, 27η: Εργοτέλης μέσα, 28η: ΠΑΟΚ έξω, 29η: ΑΕΚ μέσα, 30η: Ολυμπιακός έξω

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ