ΑΕΛ

Στράντζαλης: "Η ΑΕΛ είναι ευλογία"

Στράντζαλης: "Η ΑΕΛ είναι ευλογία"
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΛ έκανε το απόγευμα της Τρίτης (12/11) ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Στράντζαλης. Διαβάστε τι δήλωσε.

Την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα της ΑΕΛ έκανε το απόγευμα της Τρίτης (12/11) ο Γιώργος Στράντζαλης ο οποίος αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως για οποιονδήποτε είναι ευλογία να βρίσκεται στην ΑΕΛ και πως στόχος είναι η επιστροφή στην Super League.

" Καταρχάς, η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ είναι ευλογία. Και αυτό το λέω μέσα από την καρδιά μου. Έχω περάσει από εδώ ως αντίπαλος και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και έχω νιώσει όλη αυτή την ανατριχίλα και ειδικά στο καινούργιο γήπεδο την περυσινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα, είναι η αφοσίωση που πρέπει να δείξουμε στην ομάδα και τα θέλω τα δικά σας και του κόσμου να γίνουν θέλω και δικά μας. Η ομάδα έχει τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια και στόχος μας είναι να πάμε την ΑΕΛ στο χρόνο που της αρμόζει στη Super League.

Το ότι η ΑΕΛ είναι στην πρώτη θέση λέει πολλά. Φαίνεται ότι αγωνιστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εμείς αυτή τη στιγμή πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από τους αντιπάλους μας".

Για το έμψυχο υλικό της ομάδας: " Ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα. Τους νεαρότερους παίκτες θα τους μάθω στην πορεία, αλλά γνωρίζω ότι έχουν πολύ ταλέντο".

Για τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση: " Η οριστική συμφωνία επήλθε τα ξημερώματα. Υπήρξε νωρίτερα μια κρούση, αλλά χωρίς να προχωρήσει κάτι. Όμως, υπήρχε η προδιάθεση ότι κάτι θα γινόταν. Εγώ μίλησα με τη διοίκηση, γιατί όπως γνωρίζετε ο κύριος Πλεξίδας βρίσκεται στο εξωτερικό".

Τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά: " Το ποδόσφαιρο δεν έχει φόβο. Έχει γνώση και αγάπη. Θεωρώ ότι μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε με τους ποδοσφαιριστές να μπορέσουμε να φτάσουμε την ΑΕΛ εκεί που τη θέλει ο κόσμος της, αυτός που πληρώνει αλλά και εμείς ως μέλη αυτής της ομάδας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ