ΑΕΛ

Στηρίζει Τζαναβάρα, επίθεση στη διαιτησία

Στηρίζει Τζαναβάρα, επίθεση στη διαιτησία
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα ο Βαγγέλης Πλεξίδας, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στους διαιτητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παρά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου και την παραίτηση του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας δεν το βάζει κάτω. Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατέστησε σαφές πως συνεχίζει με τον Κορίνθιο τεχνικό, ενώ έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση: ''Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα offside. Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας.

Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντι της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά, προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις''.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ