ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ ο Χασομέρης

Στην ΑΕΛ ο Χασομέρης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Δημήτρη Χασομέρη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Επανομής

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε την Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωση την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Δημήτρη Χασομέρη.

Ο Χασομέρης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1989 και προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στη Γ' Εθνική με Ατσαλένιο, Μακεδονικό και Αναγέννηση Επανομής.

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Δημήτρη Χασομέρη για συνεργασία διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης για ακόμη 3 χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Χασομέρης άρχισε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Skoda Ξάνθης και την σεζόν 2006-07 είχε μια συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν 2. Το 2008-09 αγωνίστηκε στον Ατσαλένιο (31 συμμετοχές, 3 γκολ).

Την σεζόν 2009-10 έπαιξε στον Μακεδονικό (24 συμμετοχές, 3 γκολ) και την περσινή σεζόν με την Αναγέννηση Επανομής είχε 31 συμμετοχές και 6 γκολ.

Τα διαρκείας

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ξεκίνησε την Δευτέρα 11 Ιουλίου η εβδομάδα μετακίνησης των παλαιών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που κατείχαν στο "AEL FC ARENA".

Οι θέσεις τους παραμένουν δεσμευμένες μέχρι το πέρας της προθεσμίας (Παρασκευή 15/7). Σε περίπτωση μη ανανέωσης οι θέσεις αυτές αποδεσμεύονται από την επόμενη Δευτέρα 18/7.

Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στον 1ο όροφο του "AEL FC ARENA" καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ