ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Πιθανή ανάκληση δανεισμού του Γιαννιτσάνη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Γιαννιτσάνης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αφήνει στα χέρια του Σάκη Τσιώλη την ανάκληση του δανεισμού του Νίκου Γιαννιτσάνη στα Τρίκαλα, μια ημέρα μετά το ματς των δύο ομάδων και το γκολ που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην πρώτη, αλλά αγωνίζεται στη δεύτερη.

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης απέκλεισε από τους "16" του Κυπέλλου την ΑΕΛ, την ομάδα στην οποία ανήκει, αφού στα Τρίκαλα παίζει ως δανεικός. Μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλίας, ο σκόρερ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον επαγγελματισμό του με το αφεντικό των "βυσσινί", Αλέξη Κούγια, να αναφέρεται σε έλλειψη σεβασμού εκ μέρους του ποδοσφαιριστή.

Την Πέμπτη το πρωί τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους υποστήριξαν ότι "ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες" αναφερόμενος στην περίπτωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή από την ΑΕΛ και το μεσημέρι ήρθε η αντίδραση από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με αυτή, οι "βυσσινί" κάλεσε τους "κυανέρυθρους" να σταματήσει η μεταξύ τους η αντιπαράθεση, ενώ άφησε στα χέρια του Σάκη Τσιώλη, την ανάκληση του δανεισμού του Νίκου Γιαννιτσάνη.

Με άλλα λόγια, εάν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ επιθυμεί την επιστροφή του 22χρονου επιθετικού, τότε θα ανακληθεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στη Λάρισα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμιά διάθεση να απαντήσει στην ομάδα των Τρικάλων ή να αμφισβητήσει τον λόγο του κ. Γιαλιά που είναι συμβόλαιο.

Καλό είναι να σταματήσει οποιαδήποτε αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση Γιαννιτσάνη, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι σε καλό επίπεδο, όσο φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας. Πιθανότατα, δε, τις επόμενες μέρες, εφόσον το επιθυμεί και ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης, θα ανακληθεί ο δανεισμός του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κούγιας: "Δεν έπρεπε να παίξει ο Γιαννιτσάνης, δεν μας σεβάστηκε"

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ