ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Οι χασάπηδες και ο τελειωμένος ποδοσφαιρικά Καλί"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλοι στην ΑΕΛ μετά το 1-1 με τη Βέροια. Οι "βυσσινί" επιτέθηκαν στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, στον "τελειωμένα ποδοσφαιρικά Καλί", ενώ έκαναν λόγο για χασάπηδες.

Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια, στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Super League. Λίγες ώρες μετά τον αγώνα, οι "βυσσινί" εξαπέλυσαν επίθεση στον διαιτητή Σιδηρόπουλο, κατηγορώντας τον πως επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Ντοντό να υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Οι Θεσσαλοί, ακόμα, έκαναν λόγο για χασάπηδες, ενώ αιχμές εκτοξεύτηκαν συγκεκριμένα και στον στόπερ της Βέροις, Σιρίλ Καλί, τον οποίο αποκάλεσε τελειωμένο ποδοσφαιρικά. Αναλυτικά:

"Στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για την απώλεια δύο βαθμών σ' έναν δικό της αγώνα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Σιδηρόπουλος, κυρίως στην επανάληψη, έκανε πως δεν βλέπει το σκληρό παιχνίδι ορισμένων παικτών της Βέροιας και κυρίως του τελειωμένου ποδοσφαιρικά Καλί, που βλέποντας την ανοχή του διαιτητή κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, σακάτεψε τον καλύτερο ποιοτικά παίκτη μας, τον Ντοντό, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κι εκφράζονται φόβοι για τα χειρότερα.

Ωστόσο ο Καλί παρέμεινε στο ματς ως το τέλος, παρότι το συγκεκριμένο βίαιο μαρκάρισμά του δεν ήταν το μοναδικό. Επιτέλους, περιμένουμε να δούμε πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες διαιτητές πως ένα μέρος της αποστολής τους, είναι η προστασία των παικτών που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο, από τους χασάπηδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο εμπνεύσεις και από ένας βαθμός για Βέροια και ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ