ΑΕΛ

Νίκη μετά από 10 χρόνια επί του Ολυμπιακού στη Λάρισα

Νίκη μετά από 10 χρόνια επί του Ολυμπιακού στη Λάρισα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δέκα χρόνια είχε η ΑΕΛ να νικήσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Από εκείνο το 2-1 στις 16 Απριλίου του 2006, με το νικητήριο γκολ του Στάθη Αλωνεύτη. (VIDEOS)

Στις 16 Απριλίου του 2006 ήταν η τελευταία φορά που η ΑΕΛ πανηγύρισε νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδό της, πριν από το 1-0 της Κυριακής, με το αυτογκολ του Μιλιβόγεβιτς στο 90'+2.

Τότε, το σύνολο του Γιώργου Δώνη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της σεζόν 2005-06, είχε επικρατήσει με 2-1 των "ερυθρολεύκων". Οι "βυσσινί", που όπως και τώρα, είχαν ανέβει και τότε από τη Football League, προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με πέναλτι του Διγκόζη, για να ισοφαρίσει στο 54' ο Τζόρτζεβιτς για τους Πειραιώτες. Όμως, τρία λεπτά μετά, ο Αλωνεύτης ήταν αυτός που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Έκτοτε, βέβαια, η θεσσαλική ομάδα έχει ξανανικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2009, στην προτελευταία αγωνιστική, το γκολ του Ζουράβσκι στο 54' ήταν αρκετό για να χαρίσει μία απρόσμενη νίκη στην ΑΕΛ μέσα στο "σπίτι" του Ολυμπιακού.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως η τελευταία νίκη της ΑΕΛ -πριν την αποψινή- γενικότερα στη Super League ήταν στις 6 Μαρτίου 2011, όταν οι "βυσσινί" είχαν νικήσει τον Παναθηναϊκό με 2-0, με τα γκολ του Πανκράτ στο 22' και του Τσιμπάμπα στο 27'.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ