ΑΕΛ

Νεμπεγλέρας: "Αν είμαστε καλοί, δεν φοβόμαστε τίποτα"

Νεμπεγλέρας: "Αν είμαστε καλοί, δεν φοβόμαστε τίποτα"
INTIME SPORTS

Στα χέρια της ΑΕΛ είναι η άνοδος στην Super League σύμφωνα με τον Κώστα Νεμπεγλέρα. Τι είπε για την μεγάλη αναμονή μέχρι τα επίσημα ματς.

Η ώρα για να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Football League πλησιάζει για την ΑΕΛ και ο Κώστας Νεμπεγλέρας έκανε δηλώσεις στο Ράδιο Best της Λάρισας μιλώντας για την νέα περιπέτεια των βυσσινί.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θεωρεί ότι αν είναι καλοί σε κάθε ματς, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αποδεικνύοντας ότι δεν αξίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Νεμπεγλέρας:

"Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι θα παίξουμε στην Football League. Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε για να αποδείξουμε πως δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Ήταν πάρα πολύ κουραστικό ακόμα για τον κόσμο να περιμένει να παίξει ένα επίσημο παιχνίδι, πόσο μάλλον για εμάς και για του τεχνικό τιμ που έπρεπε συνεχώς να διαφοροποιεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας, αναλόγως με τις αποφάσεις που έβγαιναν.

Στα πρώτα φιλικά παιχνίδι η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή αλλά στην συνέχεια έπεσε η απόδοση μας, κάτι το οποίο ήταν και λογικό δεδομένου των πολλών φιλικών που δώσαμε. Τώρα πλέον είμαστε έτοιμοι. Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή.

Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά όλο το καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να μπούμε στην πραγματικότητα. Όσον αφορά εμένα, όταν ήρθα ήξερα πως η ΑΕΛ, θα παίζει στην Football League και πάνω σε αυτά τα δεδομένα είχα δουλέψει. Από την στιγμή που αποφάσισαν να μας αφήσουν στην Football League, πρέπει να κάνουμε υπομονή όλοι μας και θα επανέλθουμε.

Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε εν είμαστε εμείς καλοί, αν είμαστε εμείς καλοί τότε δεν φοβόμαστε τίποτα. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον ευχαριστήσουμε."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ