ΑΕΛ

Μπλέντι, Ψωμάς και Κόουλμαν

Μπλέντι, Ψωμάς και Κόουλμαν
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Μπλέντι, ο Μανώλης Ψωμάς είναι κοντά σε συμφωνία και ο Κόουλμαν κουνάει μαντίλι.

Το παιχνίδι της Τετάρτης με τα Γιαννιτσά είναι πολύ κρίσιμο και στην ΑΕΛ προετοιμάζονται για το διπλό, που θα φέρει την ομάδα σε τροχιά ανόδου.

Παρόλα αυτά τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά και αφορούν ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Αρχίζουμε λοιπόν με τον προπονητή. Όπως σας ενημερώσαμε και την Δευτέρα (2/1/2012) Ο Κρις Κόουλμαν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς έχει μία πρόταση στα χέρια του.

Οι πληροφορίες μας την Δευτέρα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από την εθνική ομάδα της Ουαλίας, κάτι που γράφτηκε και στα αγγλικά ΜΜΕ την Τρίτη.

Τώρα το κατά πόσο υπάρχει πρόταση μόνο από την Ουαλία ή και ομάδα της Αγγλίας είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο Κρις Κόουλμαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους βυσσινί μετά το ματς της Τετάρτης.

Δεν αποκλείεται δε να το ανακοινώσει ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Μεταγραφές!

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις μεταγραφές και την Τρίτη ανακοίνωσε τον Μπλέντι:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μπλέντι Μούτσα με μεταγραφή από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1988 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Πηνειό και αγωνίστηκε επίσης σε Πυργετό και Αμπελωνιακό, ξεχωρίζοντας ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού. Επαγγελματίας έγινε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον οποίο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε 6 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον βόρειο όμιλο της Football League 2".

Εκείνη η μεταγραφή ωστόσο που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα είναι ο Μανώλης Ψωμάς, που βρίσκεται μία ανάσα από τους βυσσινί. Είναι έμπειρος παίκτης, με θητεία στην μεγάλη κατηγορία και προορίζεται για τη θέση του Ταλ.

Κλείνοντας να πούμε πως θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες σε άμυνα, επίθεση (γίνεται "μάχη" με Δόξα για τον Καούνο) και ίσως έναν ακραίο χαφ, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε και ο αδερφός του Γιώργου Γκαλίτσιου, Αλέξανδρος (κεντρικός αμυντικός).

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ