ΑΕΛ

Με Ξενοδόχοφ απέναντι στον Πανιώνιο

Με Ξενοδόχοφ απέναντι στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΛ μετά από ένα μήνα, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Εντός και ο Νίκο Βαρέλα, εκτός ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

H ΑΕΛ υποδέχεται τον Πανιώνιο, το Σάββατο στις 15:00 για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ να επιστρέφει στην αποστολή των "βυσσινί" μετά τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, πριν από σχεδόν ένα μήνα (25/9).

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Άγγελος Αναστασιάδης, συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Νίκο Βαρέλα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι έτοιμος καθώς αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα στην Τούμπα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Καπός και Καρατάσιος, αλλά και οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Μονιάκης για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Σουλιώτης, Κόντορ, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ντοντό, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ