ΑΕΛ

Επίθεση της ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι

Επίθεση της ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι
ΑΕΛ, Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βολές στα ΜΜΕ εκτόξευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή έγραψαν ότι δεν ήταν ορθή η απόφαση του διαιτητή Κουλούδη να καταλογίσει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 σε βάρος του Κισσαμικού, για τη Football League. (VIDEO).

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή το γεγονός ότι γράφτηκε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Μαρουκάκης από τον Κουρτεσιώτη και το οποίο αξιοποίησε ο Μπόγιοβιτς, στο τελικό 1-0 επί του Κισσαμικού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ως εξής: "Κάποιοι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι που εργάζονται σε κάποια "αμερόληπτα" αθηναϊκά μέσα (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς) στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα μαζί με αυτές τις ΠΑΕ που προστατεύουν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ στα τρία καθαρά πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής, καταλόγισε τελικά το ένα.

Λυπούμεθα γιατί έχουμε κερδίσει 2 πέναλτι σε 24 αγώνες, αντί να έχουμε κερδίσει 15 εάν οι διαιτητές τα σφύριζαν και μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι.

Κύριοι να γνωρίζετε ότι σας έχουμε μάθει όλους, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ότι και να γράψετε, όσο δηλητήριο και να προσπαθήσετε να χύσετε και το Πρωτάθλημα θα πάρουμε και θα μαζεύουμε κάθε Κυριακή τόσο κόσμο όσο μαζεύουν μαζί όλη η Super League και η Football League και θα πάρουμε τη θέση που μας ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ