ΑΕΛ

Εκτός Football League η Λάρισα

Εκτός Football League η Λάρισα

Την απόφασή της να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League για τη νέα σεζόν έκανε γνωστή η Λάρισα μέσω ανακοίνωσής της.

Στον δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ θα βαδίσει και η Λάρισα, η οποία αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη Football League της νέας σεζόν, παρόλο που είχε το δικαίωμα.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονταν τη διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, καθώς τα χρέη της αγγίζουν τα 9,5, και τελικά το έκαναν πράξη. Με έγγραφό της προς τη Διοργανώτρια Αρχή της Football League η ΠΑΕ κοινοποίησε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της.

"Με σημερινό (Πέμπτη 25/7) έγγραφό της προς την Διοργανώτρια Αρχή της Football League, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κοινοποίησε την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-14" αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι "βυσσινί", πλέον, θα πρέπει να παίξουν στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική, ώστε να οδηγηθεί σε διάλυση η ΠΑΕ. Ωστόσο, υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τον μεγαλομέτοχο Κώστα Πηλαδάκη να σκέφτεται τη συνένωση της ΑΕΛ με τη Βέροια, κάτι που δεν επιθυμούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ