ΑΕΛ

Δυσκόλεψε του Κάχριμαν και πάει για Σωτηρίου η ΑΕΛ

Δυσκόλεψε του Κάχριμαν και πάει για Σωτηρίου η ΑΕΛ
Σωτηρίου

Η περίπτωση του Νταμίρ Κάχριμαν δεν είναι εύκολη για την ΑΕΛ και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η λύση που έχει προκριθεί τις τελευταίες ώρες είναι αυτή του Δημήτρη Σωτηρίου.

Εξακολουθεί και ψάχνει ια τερματοφύλακα η ΑΕΛ. Ο Νταμίρ Κάχριμαν για τον οποίο είχατε διαβάσει προ ημερών δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση, μια και ο Σέρβος συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα. Οι "βυσσινί" θέλουν να κλείσουν άμεσα γκολκίπερ και τις τελευταίες ώρες ένα νέο όνομα έχει προστεθεί στη λίστα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλοί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά. Ο 29χρονος κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα των Χανίων, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στο παρελθόν ο Σωτηρίου πέρασε από την ομάδα του τόπου του, τον Οπούντιο Μαρτίνου και ακολούθησαν Πανιώνιος, Φωστήρας, ΑΕΛ, Εθνικός Πειραιώς, Ερμής Αραδίππου και για μια διετία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αν αποκτηθεί, το δίδυμο των γκολκίπερ στην ΑΕΛ θα είναι ελληνικό, αφού ο έτερος κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Θεοδωρόπουλος.

Βέβαια, η ΑΕΛ προχώρησε ήδη στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και συγκεκριμένα του 18χρονου Αλέξανδρου Σαφαρίκα για τα επόμενα 3 χρόνια. Πρόκειται για μία κίνηση με... μέλλον, αφού ο νεαρός γκολκίπερ θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχους.

Ο ΚΑΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Παράλληλα, την Πέμπτη (08/06) οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Κάντα. Ο κ. Κάντας είναι 47 ετών, κάτοχος UEFA B και σύντομα κάτοχος UEFA PRO GOALKEEPING.

Έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας σε επίπεδο Α' εθνικής στις ομάδες: Εθνικός Πειραιώς, Αθηναϊκός και Κόρινθος. Το 1991 αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Αθηναϊκού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες: Εθνικός Πειραιώς, Δόξα Δράμας, Άρης Θεσ/νίκης, Νίκη Βόλου και Πανθρακικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιβεβαίωσε για Κάχριμαν ο Κούγιας
Θέλει Κάχριμαν για τα γκολπόστ η ΑΕΛ

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ