ΑΕΛ

Επιβεβαίωσε για Κάχριμαν ο Κούγιας

Colombia´s Juan Cuadrado, second left, takes on Serbia´s goalkeeper Kahriman Damir, right, during a friendly soccer match at the Mini Estadi stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 14, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κάχριμαν AP

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Νταμίρ Κάχριμαν τονίζοντας πως η Λάρισα έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά στον Σέρβο γκολκίπερ. Τι είπε για Γιουνιές, Σολτάνι, Διούδη.

Απόλυτη επιβεβαίωση από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το ενδιαφέρον και την πρόταση της Λάρισας στον Σέρβο γκολκίπερ Νταμίρ Κάχριμαν.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο ισχύρος άνδρας των "βυσσινί" μιλώντας στο ράδιο της Λάρισας η ΑΕΛ έχει καταθέσει πρόταση στον Σέρβο γκολκίπερ εδώ και ένα μήνα με τον ίδιο να τονίζει πως η πρόταση της ομάδας του υπερβαίνει κατά 40.000 ευρώ τις απολαβές του αυτή τη στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα.

Από εκεί και πέρα ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί ή γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΛ. Αρχικά για τον Χαμζά Γιουνές ο ισχυρός άνδρας σημείωσε ότι είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση καθώς ο Τυνήσιος έχει στα χέρια του προτάσεις από την Τουρκία.

Ο Κούγιας έσπευσε να διαψεύσει και κάποια ονόματα όπως αυτό του Καρίμ Σολτάνι ενώ για την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη υποστήριξε ότι τα δύο χρόνια που έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Άρη είναι αποτρεπτικά για να ασχοληθεί η ομάδα.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ