ΑΕΛ

Αναστασιάδης: "Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι την εικόνα"

Αναστασιάδης: "Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι την εικόνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Αναστασιάδης υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό και την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του πως αν οι παίκτες του είχαν καθαρό μυαλό θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ανατροπή.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το φοβόμουν πάρα πολύ, λόγω του ότι η ομάδα προερχόταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρετε οι μεγάλες ομάδες έχουν συνέχεια... Εμείς μπήκαμε σε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ φοβισμένα, με πολύ καλή αμυντική διάταξη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ακόμα.

Το θετικό είναι ότι παρά το γεγονός πως κάναμε δώρο στη Λιβαδειά το πρώτο γκολ, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Μπορούσαμε στα τελευταία λεπτά να κάνουμε εύκολα την ανατροπή. Δυστυχώς οι παίκτες που μπήκαν μέσα στο τέλος δεν είχαν καθαρό μυαλό, παρά το γεγονός πως ήταν φρέσκοι. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας μου»

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ