ΑΕΚ

Ζήτησε αναβολή, πήρε διακοπή ο Ψωμιάδης

Ζήτησε αναβολή, πήρε διακοπή ο Ψωμιάδης

Με την πρόφαση ότι οι συνήγοροι είναι απασχολημένοι σε άλλες δίκες ο Μάκης Ψωμιάδης πέτυχε την διακοπή της εκδίκασης για την υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στις 30 Μαΐου ο επόμενος γύρος με την ελπίδα να ολοκληρωθεί η δίκη και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μια μικρή νίκη πέτυχε για ακόμα μια φορά ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς πέτυχε την διακοπή της δίκης για τις 30 Μαϊου λόγω απουσίας των δικηγόρων του, που βρισκόντουσαν σε άλλες δίκες!!!

Η εκδίκαση ξεκίνησε κανονικά, με την εκφώνηση των κατηγορουμένων από την έδρα του εφετείου. Το πρώτο τρικ της πλευράς Ψωμιάδη, ήταν η απουσία του Χαρίλαου (ξάδερφος) με τον ισχυρισμό πως δεν έλαβε εγκαίρως γνώση για τη δικάσιμο στο Κρυονέρι Καβάλας, όπου διαμένει.

Η υπόθεση ξεκίνησεμε την πλευρά Ψωμιάδη να ζητάει νέα αναβολή γιατί οι συνήγοροι του, δεν θυμήθηκαν ότι είχαν την δίκη του πελάτη τους και βρισκόντουσαν λέει σε άλλες υποθέσεις. Αστείες νομικές δικαιολογίες.

Διακοπή ναι, αναβολή όχι

Το Εφετείο διέκοψε για να συνεδριάσει και μετά από παρέμβαση του Χάρη Οικονομόπουλου, αποφάσισε μεν να διακόψει, αλλά όχι να αναβάλει την υπόθεση. Πράγμα που σημαίνει πως ναι μεν ο Μάκης θα γυρίσει άνετος στο κελί του, αλλά η υπόθεση θα συνεχιστεί κανονικά σε 8 μέρες προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη.

Θυμίζουμε εδώ πως μετά την 7η Ιουνίου, η ΠΑΕ θα τελεί υπό εκκαθάριση, πράγμα που σημαίνει πως ο Μάκης Ψωμιάδης και η υπερασπιστική του γραμμή θα μπορεί να πατήσει πως η ΠΑΕ παύει να υπάρχει και ουσιαστικά δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζεται ως πολιτικός ενάγων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ