ΑΕΚ

Ζητείται ψυχραιμία και ηρεμία

Ζητείται ψυχραιμία και ηρεμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία για τον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα στην Λιβαδειά αλλά και τις αντιδράσεις των οπαδών.

Η αλήθεια είναι πως και ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές του, είχαν φανταστεί πολύ διαφορετικά το χθεσινό (17/4) φινάλε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ειδικά μετά απ’ όσα είχαν πετύχει με πολύ κόπο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Όμως πλέον και ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι παίκτες του, έχουν να διαχειριστούν μια εξαιρετικά περίπλοκη κατάσταση. Η προετοιμασία για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ είναι σε λίγα 24ώρα και ως εκ τούτου η προετοιμασία πρέπει να αρχίσει άμεσα. Χωρίς περιθώρια για αποφόρτιση μετά απ’ όσα έγιναν χθες και στην Λιβαδειά, αλλά και στην Αθήνα όταν επέστρεψε η αποστολή της ομάδας.

Ο Πογέτ ξέρει πως η κατάσταση είναι περίπλοκη. Προφανώς και η ήττα από τον Λεβαδειακό και η αντίδραση του κόσμου, θα ρίξουν βαριά σκιά σήμερα (18/4) στην προπόνηση. Ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να μείνουν πίσω, καθώς μπροστά και μάλιστα σε δυο μέρες, υπάρχει το ματς του κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Είναι άγνωστο αν ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επιλέξει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα. Ίσως το αποφύγει ή αν το κάνει, θα αναφερθεί μόνο σ’ όσα ακολουθούν και όχι σ’ όσα προηγήθηκαν.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, είναι δεδομένο πως θα είναι επηρεασμένοι και από το αποτέλεσμα της Λιβαδειάς, αλλά και απ’ ότι αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε στον κόσμο της ΑΕΚ. Χθες υπήρχαν μόνο κατεβασμένα κεφάλια. Μένει να φανεί πως θα είναι το κλίμα σήμερα στα Σπάτα και αν θα υπάρξει κάποια πρωτοβουλία από τους αρχηγούς. Πάντως υπάρχει και η αίσθηση πως ενδεχομένως να είναι καλύτερα που το κρίσιμο ματς κυπέλλου είναι τόσο γρήγορα, καθώς οι παίκτες μπορούν να βγάλουν αντίδραση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ