ΑΕΚ

Ζητείται λύση για πέντε στην ΑΕΚ

Ζητείται λύση για πέντε στην ΑΕΚ
Καραγκιολίδης INTIME SPORTS

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου άφησε στην ΑΕΚ δύο γρίφους. Ο πρώτος αφορά την περαιτέρω ενίσχυση. Ο δεύτερος ότι παρέμειναν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και ακόμα δυο που προορίζονταν για δανεικοί.

Ο Βασίλης Ρόβας, ο Μάρκος Ντούνης και ο Φώτης Καραγκιολίδης, μπορεί να εξακολουθούν να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα στα Σπάτα, αλλά παραμένουν παίκτες της ομάδας. Κανένας εκ των τριών δεν έχει ακολουθήσει ούτε μέρα από το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Ενώ κανένας εκ των τριών δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως έχει προκύψει αδιέξοδο. Υπάρχει το ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθεί λύση με τον Καραγκιολίδη και να μετακομίσει σε ομάδα Β’ εθνικής. Για τους άλλους δυο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι. Και δεν αποκλείεται τελικά να φτάσουν μέχρι και τον… Γενάρη, μόνο με ατομικές προπονήσεις. Παρόλο που αυτή είναι μια λύση που δεν εξυπηρετεί ούτε την πλευρά της ΑΕΚ, ούτε αυτή την ποδοσφαιριστών.

Επίσης ζήτημα είναι τι θα γίνει με τον Σταύρο Πεταυράκη και τον Αμπλαγιέ Φαγιέ. Οι δυο παίκτες προορίζονταν για δανεισμό. Άλλωστε ο Φαγιέ δεν είχε μπει καν στην αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ταξίδεψε στην Πολωνία μόνο όταν κτύπησε ο Ανδρεόπουλος. Ενώ ο Πεταυράκης είχε ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη και μάλιστα έκανε και δεύτερη προετοιμασία στη Σερβία, μετά απ’ αυτή στην Πολωνία. Όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στη Γ’ εθνική και ο Πεταυράκης επέστρεψε στα Σπάτα.

Και κάνει ξανά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Φαγιέ. Αλλά το ρόστερ είναι πλέον πολύ μεγάλο και συνολικά δυσκολεύει την δουλειά που γίνεται. Ωστόσο είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει κάτι μέχρι τον Γενάρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ