ΑΕΚ

Υπέγραψαν Λαμπρόπουλος, Μπακάκης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έπεσαν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια του Λαμπρόπουλου και του Μπακάκη με την ΑΕΚ

Ήδη από το περασμένο Σάββατο (8/4), όπως ενημερωθήκατε από το Sport24, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Και την Μεγάλη Τετάρτη οληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι. Αμφότεροι υπέγραψαν μέχρι και το 2020 και υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από την ΑΕΚ. Ο Μπακάκης και ο Λαμπρόπουλος είναι ο δεύτερος και τρίτος παίκτης που ανανεώνει, μετά τον Γκάλο.

Υπέγραψαν Λαμπρόπουλος, Μπακάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήδη έχει πάρει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης ο Κολοβέτσιος. Και εκκρεμούν οι περιπτώσεις του Πέκχαρτ, του Βάργκας, του Αραβίδη και του Βούρα.

"Πρωτόγνωρη στήριξη"

Μ' ένα πλατύ χαμόγελο ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου. Κυρίως για την στήριξη που έχει εισπράξει από την ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του. Κάτι που επεσήμανε και στις δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω».

Υπέγραψαν Λαμπρόπουλος, Μπακάκης

"Πρωτάθλημα και εθνική ομάδα"

Μέσα από την ΑΕΚ ο Μιχάλης Μπακάκης κέρδισε θέση στην εθνική ομάδα και μέσα από την ανανέωση του συμβολαίου του, ελπίζει να επιστρέψει στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού. Αλλά και να βοηθήσει την ΑΕΚ να κατακτήσει πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Μπακάκης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου, πως ακόμα δεν έχει δώσει στην ΑΕΚ, όσα μπορεί:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Έχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».

Υπέγραψαν Λαμπρόπουλος, Μπακάκης

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τους δυο ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι και οι δυο υπέγραψαν αρχικά για δυο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ