ΑΕΚ

Χωρίς Κολοβέτσιο με Καλλιθέα

Χωρίς Κολοβέτσιο με Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που "κληρονόμησε" έναν τραυματισμό στο γόνατο από το ματς με τον Ατρόμητο, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Καλλιθέα, την Κυριακή. Μέσα Αραβίδης και Πλατέλλας.

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Καλλιθέα, με τους Μπακάκη και Ντακόλ να μένουν εκτός. Μέσα οι Αραβίδης και Πλατέλλας που τραυματίστηκαν στο ματς της Πέμπτης. Χτύπησε στο γόνατο ο Κολοβέτσιος.

Πριν καλά καλά τελειώσει το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα.

Από αυτή απουσιάζουν για ακόμα μια φορά οι Μπακάκης και Ντακόλ που δεν είναι απολύτως έτοιμοι. Παράλληλα ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός και τον Κολοβέτσιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο. Αντίθετα κανονικά βρίσκονται στην 20άδα οι Αραβίδης και Πλατέλλας που τραυματίστηκαν στο χθεσινό ματς.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς απέναντι στην Καλλιθέα: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Φαγέ, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόζα και Ζόριτς.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ