ΑΕΚ

Χωρίς Κολοβέτσιο κόντρα στην Κέρκυρα

Χωρίς Κολοβέτσιο κόντρα στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Χωρίς τον Δημήτρη Κολοβέτσιο θα παραταχθεί η Ένωση την Πέμπτη, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην Κέρκυρα. Ο στόπερ της ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι «έτρεξε» να προλάβει, δεν είναι έτοιμος και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος υπέστη στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, το οποίο όμως δεν θα του στοιχίσει την συμμετοχή του την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι Μιγκέλ Κορδέρο, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αμπλαγιέ Φαγέ έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια (το μεσημέρι) θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Δέλλας για την αναμέτρηση είναι οι εξής:

Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ