ΑΕΚ

Χωρίς ανάσα μέχρι τα Ψαχνά

Χωρίς ανάσα μέχρι τα Ψαχνά
INTIME SPORTS

Μετά το Φωστήρα, η ΑΕΚ καλείται μέσα σε τέσσερις μέρες να αντιμετωπίσει και τον Ηρακλή Ψαχνών στην εμβόλιμη αγωνιστική της Football League. Διήμερο ρεπό μετά το ματς.

Οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν χωρίς "ανάσα" τις προπονήσεις για το παιχνίδι της Πέμπτης, ωστόσο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένο το ματς με τον Πανηλειακό, ο οποίος όμως έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Ο Τραϊανός Δέλλας προτίθεται να δώσει ένα διήμερο ρεπό στους παίκτες για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να πάρουν ανάσες και να μπουν στην τελική ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ.

Δέλλας σε παίκτες: "Νίκες μέχρι το τέλος"

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο χωράφι του Ταύρου έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Ο Κολοσσός επισήμανε στους παίκτες την αναγκαιότητα να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τους τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος.

"Θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας χθες και για το γεγονός ότι προσπαθήσατε να παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και στα Ψαχνά και να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος.

Είχατε να διαχειριστείτε ένα δύσκολο αποτέλεσμα την Τετάρτη, αλλά δείξατε χαρακτήρα τόσο ατομικό, όσο και σαν ομάδα και αυτό είναι σημαντικό", είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ο Δέλλας.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ