ΑΕΚ

Χωρίς Αλμέιδα και Μάνταλο με Ηρακλή

Χωρίς Αλμέιδα και Μάνταλο με Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δίπλα στην ομάδα ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, που όμως δεν προπονήθηκε. Εκτός αποστολής ο διεθνής μέσος όπως και ο Αλμέιδα για Ηρακλή.

Μόλις χθες (23/9) ο Πέτρος Μάνταλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στη μύτη. Και ήταν σκασμένος επειδή δεν πρόλαβε να δώσει το παρών στο δείπνο του ποδοσφαιρικό τμήματος της ΑΕΚ το οποίο έκανε ο Αραβίδης.

Πάντως, σήμερα (24/9) ο Μάνταλος πήγε στο προπονητικό κέντρο, έστω και με τον μίνι νάρθηκα στη μύτη. Δεν έκανε καθόλου προπόνηση, αλλά μίλησε με τον Κετσπάγια και τους συμπαίκτες του.

Βεβαίως ο Μάνταλος, όπως και ο Αλμέιδα, είναι εκτός αποστολής από το ματς της Δευτέρας (26/9) με τον Ηρακλή. Μάλιστα, ο Κετσπάγια πήρε για πρώτη φορά τον Κώστα Μανωλά.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Σιμόες, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Χριστοδουλοπουλο, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ