ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, υποστήριξε ότι συγκινήθηκε με την αντιμετώπισή του από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για στιγμή που θα διηγείται στα παιδιά του.

Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είπε: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μού έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και είναι μία στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου. Δεν υπάρχει καμία λέξη να πω, μόνο ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Μου έχει τύχει άλλη μία φορά στην Μπολόνια και τέτοιες στιγμές είναι από τις κορυφαίες. Ο κόσμος σε κάνει να ανατριχιάζεις".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήμασταν αισιόδοξοι. Ίσως μας έλειψε η τύχη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος πέσαμε λίγο. Όταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, καλύτερα να μην το χάσεις. Αυτό κάναμε, παλέψαμε όλα τα παιδιά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Η νίκη ήταν σίγουρα μονόδρομος. Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως πρέπει να βάλουμε κι άλλη ποιότητα στο παιχνίδι μας".

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: "ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ"

Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρξει ανάκαμψη. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είπε για...

-την εικόνα του ντέρμπι: «Είχε απουσίες ο Παναθηναϊκός, αλλά και εμείς είχαμε αρκετές νομίζω. Σίγουρα ήταν μια ευκαιρία για εμάς και το θετικό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα πάλεψε και στα ενενήντα λεπτά και έδειξε πράγματα που δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Τα αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι υπέρ εμάς, αλλά και υπέρ του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

-την πολύ καλή εμφάνιση του Μπάρκα που κράτησε την ΑΕΚ όρθια: «Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα μπροστά και παρά τις ελλείψεις δημιούργησε φάσεις και το καλό για εμάς είναι ότι ο Μπάρκας βρέθηκε εκεί και έκανε τη δουλειά του και βγήκε MVP δίκαια, είχε και τη φάση με τον Βιγιαφάνιες αν δεν κάνω λάθος. Δίκαια βγήκε MVP και συγχαρητήρια στον Βασίλη».

-τα στοιχεία που κρατάει από το ντέρμπι: «Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι για ενενήντα λεπτά έδωσαν και τα έντεκα άτομα αυτό που είχανε, παλέψαμε για 90 λεπτά και αυτό μας έλειψε στα προηγούμενα ματς. Δεν λέω ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό μου άρεσε και αυτό κρατάω. Πήραμε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και μπορεί αυτή να είναι μια αρχή για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα».

-το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε εκτός στόχων και έχουμε μείνει πίσω, ειδικά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε γρήγορα και στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει το ζητούμενο που είναι οι βαθμοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Μοράις: "Νορμάλ αποτέλεσμα η ισοπαλία με βάση τα όσα είδαμε"
Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ