ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Στο πρώτο ημίχρονο κοιμηθήκαμε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του "κοιμήθηκαν" στο πρώτο ημίχρονο με τη Ριέκα και ξεκαθάρισε ότι η Ένωση πηγαίνει στη Βιέννη για να "σφραγίσει" την πρόκριση.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πρέπει να μην ηττηθεί (θέλει ένα βαθμό) στον "τελικό" της Βιέννης (7/12, 20:00) με την Αούστρια την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, παραδέχθηκε ότι οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν σαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ χάρη στα δύο γκολ του Γκόργκον.

"Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε σαν υπνωτισμένοι. Ίσως κοιμηθήκαμε πολύ, επειδή η μέρα ήταν μεγάλη. Αλλά, μιλήσαμε στο ημίχρονο. Πρέπει να πάμε για να επιβεβαιώσουμε την πρόκρισή μας στη Βιέννη", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ