ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Περήφανοι και ταπεινοί"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκρατημένος ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα ταπεινότητας, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Την παραμονή του παιχνιδιού με τη Μίλαν, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τους παίκτες του, να μπουν στο γήπεδο και να απολαύσουν το ματς.

Το έκαναν και με το παραπάνω και γι αυτό και το χαμόγελο του Ισπανού τεχνικού ήταν μέχρι τα… αφτιά. "Περήφανος" για τους παίκτες του. Όμως έδωσε και σύνθημα… προσγείωσης, καθώς ζήτησε ταπεινότητα.

"Ας είμαστε ταπεινοί και ας γευτούμε τον βαθμό σε ένα εμβληματικό γήπεδο και έναν μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε κάνει καλή άμυνα, έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, έχουμε κάνει έναν καλό σχεδιασμό και τα πράγματα βγήκαν όπως τα θέλαμε. Να πω ότι είμαι χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου. Έκανε αισθητή την παρουσία του. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα και το ματς στην Αθήνα δεν θα είναι εύκολο".

Περισσότερο ψυχή ή το μυαλό μέτρησε;

"Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν πολλά συστατικά, για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, είναι σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και διάθεση. Και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η προσπάθεια μετρά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε έναν βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο περήφανος αν είχαμε χάσει. Πρέπει να αξιολογούμε και την δουλειά, παρόλο που μετρά και το αποτέλεσμα".

Ένα σχόλιο για τη νίκη της Ριέκα και ένα σχόλιο για τον Τζανετόπουλο;

"Πρώτα να πω ότι εμείς πολλές φορές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας δουλειά. Δεν περιμένουμε τι κάνουν οι άλλοι αντίπαλοι. Ο Άνταμ είναι ένας παίκτης που πήρε σαν βραβείο για την απόδοση που είχε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καθημερινά μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε και προσπαθούμε να κάνουμε διάφορες βελτιώσεις. Ακούει και βελτιώνεται και άρπαξε την ευκαιρία να παίξει σ’ ένα γήπεδο όπως το Σαν Σίρο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανέστης: "Δεν το βλέπω σαν απάντηση στους επικριτές μου"
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Video με την αποθέωση των παικτών της ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα με τη Μίλαν
Σούπερ ΑΕΚ με ιπτάμενο Ανέστη, 0-0 με τη Μίλαν
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ